Головна  →  Новини  →  27 травня 2016

У комунальній корпорації «Київавтодор» проведено робочу нараду для визначення можливих проектних рішень щодо ремонту мосту Метро через р. Дніпро у м. Києві

У комунальній корпорації «Київавтодор» проведено робочу нараду для визначення можливих проектних рішень щодо ремонту мосту Метро через р. Дніпро у м. Києві

Попередньо, у квітні 2016 року ДП «Науково дослідний інститут будівельних конструкцій» завершило роботи з обстеження та надало корпорації «Київавтодор» Звіт про комплексне обстеження мосту Метро через р. Дніпро в м. Києві.

27 травня 2016 року за дорученням генерального директора корпорації Олександра Густєлєва під головуванням першого заступника генерального директора корпорації Юрія Баранова і начальника відділу експлуатації мостових і гідротехнічних споруд Сергія Грюкова було проведено нараду з питання розробки проектних рішень ремонту мосту Метро за участю представників найдосвідченіших проектних та експертних організацій у сфері мостобудування нашої держави, а саме: ТОВ «Союзтранспроект», ДП «Укрдіпробудміст», ДП «Науково дослідний інститут будівельних конструкцій», ТОВ «Містпроект», ДП «Укрдордержбудекспертиза».

Представниками ТОВ «Союзтранспроект» було запропоновано 5 можливих варіантів проведення робіт, які буде проаналізовано та представлено для реалізації проекту ремонту.

Основними питаннями дискусії стало визначення принципових рішень щодо варіантів ремонту споруди для приведення її в належний технічний стан та подовження терміну служби, за умови збереження архітектурної привабливості мосту Метро як візитної картки міста Києва.

Перейти до спискуВерсiя для друку