Головна  →  Новини  →  30 травня 2016

Капітально відремонтованих вулиць у столиці стає все більше

Капітально відремонтованих вулиць у столиці стає все більше

Дорожники закінчили капітальний ремонт дорожнього покриття вул. Черкаської та Голосіївської площі. Слід зазначити, що ремонт вул. Черкаської був не з легких, оскільки потребував виконання капітального ремонту двох підпірних стінок, щоб запобігти можливому зсуву приватних садиб і гранту на крутих схилах.

Наразі на об’єкті виконано капітальний ремонт підпірних стінок, влаштовано нове покращене асфальтобетонне покриття з полімерасфальтобетону, новий тротуар від вул. Сонячної до вул. Магістральної, якого раніше взагалі не існувало. Тож, результат виконаних робіт був вартий важкої праці.

На Голосіївській площі також влаштовано покриття з полімерасфальтобетону, котре якісно відрізняється від звичайного асфальтобетону. Виконання робіт на цій ділянці мало дуже важливе значення, оскільки поруч розташовано велику кількість об’єктів соціальної інфраструктури, зокрема три великі медичні заклади та Голосіївський парк культури та відпочинку ім. М. Рильського.

Нагадаємо, що цьогоріч заплановано капітальний ремонт та реконструкцію 51 об’єкту вулично-дорожньої мережі міста Києва. На сьогодні на 4 об’єктах роботи вже закінчені. Наразі тривають роботи з реконструкції вул. Васильківської, капітального ремонту Гаванського шляхопроводу та Південного мосту, незабаром розпочнуться роботи на вул. Мельникова.

Перейти до спискуВерсiя для друку