Головна  →  Новини  →  6 червня 2016

На вихідних активно тривали роботи з капітального та поточного ремонтів вулично-дорожньої мережі столиці

На вихідних активно тривали роботи з капітального та поточного ремонтів вулично-дорожньої мережі столиці

В Києві зростає кількість об’єктів, на яких дорожники проводять ремонтні роботи. Наразі в активній фазі роботи з капітального ремонту вул. Миропільської, вул. Бучми, просп. Перемоги, вул. Мельникова, Гаванського шляхопроводу, Південного мосту, реконструкції вул. Васильківської тощо.

Крім того, в усіх районах Києва дорожники продовжують поточний, у тому числі і середній, ремонт вулично-дорожньої мережі та ремонт колесовідбійної стрічки.

4-5 червня на просп. Перемоги тривали підготовчі роботи та фрезерування дорожнього покриття. Сьогодні проводяться роботи з влаштування нижнього шару асфальтобетонного покриття.

З 3 червня тривають роботи і на вул. Мельникова. Зараз на об’єкті дорожники проводять роботи з перестановки бордюрного каменю.

На вул. Миропільській на вихідних автодорівці провели фрезерування на площі 7389 кв. м для подальшого влаштування нового асфальтобетонного покриття.

В рамках виконання робіт з поточного ремонту було проведено асфальтування вул. Дмитра Луценка площею 2740 кв. м, вул. Набережно-Рибальської, вул. Малинської, фрезерування вул. Введенської тощо.

Перейти до спискуВерсiя для друку