Головна  →  Новини  →  10 червня 2016

Вечірній Київ: "У Києві продовжують встановлювати вертикальну дорожню розмітку"

Вечірній Київ: "У Києві продовжують встановлювати вертикальну дорожню розмітку"

У Києві опори мостів і шляхопроводів роблять помітними. Про це повідомили в прес-службі "Київавтодору".

- В рамках впровадження пасивного захисту елементів штучних споруд столиці від можливих руйнувань внаслідок наїзду транспортних засобів, тривають роботи з встановлення нових елементів вертикальної дорожньої розмітки 2.1. Сьогодні таку розмітку отримали опори шляхопроводу поблизу ст. метро «Берестейська», - повідомили в прес-службі компанії.

Нагадаємо, що від стандартної розмітки, передбаченої ДСТУ 2587:2010, нова відрізняється особливою кольоровою гаммою (жовто-помаранчева замість біло-чорної) та способом нанесення, оскільки в даному випадку використано високоінтенсивну мікропризматичну плівку, яка завдяки своїм підвищеним світлоповертальним властивостям здатна забезпечити зорове сприйняття водіями габаритів шляхопроводу.

Перша новітня вертикальна дорожня розмітка, з'явилася у Києві у вересні минулого року, на опорах шляхопроводу на вулиці Чорновола, що перетинає проспект Перемоги.

Пряме посилання на статтю: http://vechirniykiev.com.ua/news/u-kyyevi-prodovzhuyut-vstanovlyuvaty-vertykalnu-dorozhnyu-rozmitku

Перейти до спискуВерсiя для друку