Головна  →  Новини  →  10 червня 2016

Підприємства комунальної корпорації «Київавтодор» продовжують роботи з поточного ремонту вулично-дорожньої мережі

Підприємства комунальної корпорації «Київавтодор» продовжують роботи з поточного ремонту вулично-дорожньої мережі

Важливо, що цьогоріч в рамках поточного ремонту дорожники намагаються максимально збільшити об’єми саме середнього ремонту, який виконується «великими картами».

Наразі такі роботи проводяться на вул. Архітектора Вербицького на ділянці від вул. Декабристів до Харківського шосе, вул. Введенській від вул. Кирилівської до вул. Межигірської, вул. Костьольній від буд. № 9 до буд. № 13-а, вул. Ісаакяна на ділянці вул. Андрющенка до лікарні «Охматдит», пров. Тараса Шевченка від вул. Малопідвальної до пров. Михайлівського, естакадному з’їзді з Дніпровського узвозу на Наддніпрянське шосе (біля ст. метро «Дніпро»).

Крім того, вже завершені роботи з середнього ремонту асфальтобетонного покриття на Харківському шляхопроводі та тротуарі на шляхопроводі на перетині вул. Будівельників з Броварським проспектом.

Зазначимо, що для мінімізації незручностей, пов’язаних з проведенням ремонтних робіт, дорожники працюють як вдень, так і вночі. Так, в Оболонському районі на вул. Полярній та вул. Автозаводській у ніч з 08 на 09 червня та з 09 на 10 червня працівниками КП «ШЕУ Оболонського району» комунальної корпорації «Київавтодор» було влаштовано нове асфальтобетонне покриття на площі 4625 кв. м.

Перейти до спискуВерсiя для друку