Головна  →  Новини  →  18 липня 2016

У середу, 20 липня, дорожники розпочинають роботи з капітального ремонту вул. Гетьмана

У середу, 20 липня, дорожники розпочинають роботи з капітального ремонту вул. Гетьмана
Одна з найбільш завантажених магістралей столиці, яка була побудована в 1962 році, всі ці роки не знала капітального ремонту, що не могло не відобразитися на її технічному стані.
 
Але вже в найближчому майбутньому вул. Гетьмана змінить своє обличчя: дорожники проведуть роботи з влаштування двохшарового асфальтобетонного покриття проїжджої частини, в т.ч. верхнього шару із покращеного матеріалу - полімерасфальтобетону, влаштування покриття тротуарів, заміни люків оглядових колодязів, встановлення зливоприймачів, гранітних бортових каменів. Також на об’єкті будуть виконані роботи з встановлення колесовідбійної стрічки, направляючої пішохідної огорожі, проведені роботи з нанесення дорожньої розмітки та благоустрою.
 
Загальна площа ремонту складає 70,7 тис. кв. м. Весь комплекс робіт планується завершити до 30 вересня поточного року.
 
Звертаємо увагу водіїв, що під час проведення ремонтних робіт на вул. Гетьмана буде частково обмежуватися рух автотранспорту у місці виконання робіт.
 
Комунальна корпорація «Київавтодор» просить водіїв з розумінням поставитись до тимчасових незручностей та під час проведення ремонтних робіт обирати інші маршрути руху.
Перейти до спискуВерсiя для друку