Головна  →  Новини  →  30 вересня 2016

Другий кричущий випадок пошкодження дорожньої інфраструктури упродовж однієї доби: на вул. Жилянській пошкоджено підземний перехід

Другий кричущий випадок пошкодження дорожньої інфраструктури упродовж однієї доби: на вул. Жилянській пошкоджено підземний перехід

Лише вчора комунальна корпорація «Київавтодор» повідомляла про те, як через халатність учасників дорожнього руху було пошкоджено нове, лише влітку капітально відремонтоване дорожнє покриття на вул. Мельникова. І вже через пів доби – новий, ще більш прикрий випадок трапився у тому ж Шевченківському районі столиці.

Подія сталась на вул. Жилянській сьогодні, 30 вересня, приблизно о 5 годині ранку. Внаслідок дорожньо-транспортної пригоди автомобіль «ДЕУ» пошкодив парапет підземного пішохідного переходу. І знову, за прикрим збігом обставин, пошкоджено саме підземний пішохідний перехід, який у кінці минулого року було відремонтовано.

Дуже прикрий також факт, що водій вказаного легкового автомобіля втік з місця дорожньо-транспортної пригоди, залишивши власне авто на місці аварії напризволяще.

Дорожники терміново викликали на місце події працівників патрульної поліції та пожежників, щоб унеможливити загоряння. Після складання відповідних матеріалів працівниками поліції, дорожники оперативно організували роботу з прибирання проїжджої частини для забезпечення безперешкодного і безпечного руху транспорту на вул. Жилянській.

Шановні учасники дорожнього руху, комунальна корпорація «Київавтодор» вкотре звертається з проханням бути уважними та обережними і не наражати на небезпеку себе та оточуючих. Відповідальна та свідома поведінка на дорозі є запорукою безпечного та комфортного руху по вулично-дорожній мережі нашого міста.

Перейти до спискуВерсiя для друку