Головна  →  Новини  →  25 жовтня 2016

Комунальна корпорація «Київавтодор» запрошує!

Комунальна корпорація «Київавтодор» запрошує!

У середу, 26 жовтня, з 12.00 до 17.00 на майданчику біля Національного комплексу «Експоцентр України» (ВДНГ) комунальна корпорація «Київавтодор» проводить виставку дорожньої та спеціальної техніки, яку дорожники щоденно використовують у своїй роботі для ремонту та утримання вулично-дорожньої мережі столиці.

На виставці будуть представлені 115 одиниць як нової, так і капітально відремонтованої техніки для зимового утримання, ремонту асфальтобетонного покриття, виконання будівельних робіт, нанесення дорожньої розмітки, а також інша спеціальна техніка. Будуть представлені зразки всесвітньо відомих виробників «SCHMIDT», «BUCHER», «CRAFCO», «Hofmann», «LineLazer», «Wirtgen», «Vögele», «МАN», «Mercedes» та інших.

Враховуючи початок осінньо-зимового періоду, окрема увага буде приділена снігоприбиральній техніці. Зокрема, будуть представлені 15 одиниць багатофункціональної снігоприбиральної техніки, яку восени цього року українська столиця отримала від Федерального Уряду Німеччини.

Чекаємо всіх 26 жовтня на майданчику біля Національного комплексу «Експоцентр України» (ВДНГ) за адресою просп. Академіка Глушкова, 1!

Перейти до спискуВерсiя для друку