Головна  →  Новини  →  25 листопада 2016

Ситуація, яка склалася днями при проведенні робіт з капітального ремонту вул. Механізаторів у Солом’янському районі столиці є, на жаль, якщо не типовою, то непоодинокою

Ситуація, яка склалася днями при проведенні робіт з капітального ремонту вул. Механізаторів у Солом’янському районі столиці є, на жаль, якщо не типовою, то непоодинокою

Здається, добру справу роблять дорожники: капітально ремонтують покриття, яке роками не знало якісного, повноцінного оновлення, громадяни повинні б були радіти. Але, як показує життя, дехто вважає інакше.

«Навіщо я буду обтяжувати себе та дослухатися до прохань не залишати автівку на проїзній частині на час ремонту, коли набагато легше просто кинути її обабіч дороги? Ремонт дороги – так це не мої проблеми!», - саме так напевно розмірковував власник автомобіля, залишеного одиноко стояти на вул. Механізаторів.

Дорожники, щоб мати змогу повноцінно провести ремонти роботи, почали з’ясовували особу власника автомобіля, витратили робочий час на з’ясування його номеру телефону. І результат: «Я зараз не в Києві, машину з дороги забрати не можу», - все, що почуто у відповідь.

Що залишалося робити дорожникам, як не викликати поліцію в надії на примусову евакуацію автомобіля. Проте і тут щастя було не на їх стороні. Патрульні не мали «правових підстав» та нічим не допомогли дорожникам.

Заради об’єктивності зазначимо, що в усіх таких випадках головну роль відіграє людський фактор. Лише два тижні тому комунальна корпорація «Київавтодор» повідомляла про випадок у Шевченківському районі столиці, коли автівки заважали працювати снігоприбиральній техніці корпорації. Тоді екіпаж патрульної поліції, на відміну від свої колег, які прибули на виклик на вул. Механізаторів, швидко «напоумили» героя парковки.

Комунальна корпорація «Київавтодор» ще звертається до водіїв з проханням звертати увагу на об’яви і повідомлення про проведення ремонтних доріг та не заважати дорожникам під час їх виконання. Ми стараємося для Вас, шановні водії, щоб вам було зручно пересуватися дорогами Києва. Давайте поважати один одного!

Перейти до спискуВерсiя для друку