Головна  →  Новини  →  26 січня 2017

Незабаром розпочнуться роботи з реконструкції транспортного вузла на перетині просп. Перемоги та вул. Данила Щербаківського (Щербакова)

Незабаром розпочнуться роботи з реконструкції транспортного вузла на перетині просп. Перемоги та вул. Данила Щербаківського (Щербакова)

У лютому на замовлення комунальної корпорації «Київавтодор» розпочнуться роботи з реконструкції транспортного вузла на перетині просп. Перемоги та вул. Данила Щербаківського (Щербакова).

На першому етапі будуть проведені роботи з перекладання інженерних мереж, а саме водопроводу та електрокабелів. Проведення цих робіт не потребує теплої сонячної погоди, тому в лютому дорожники зможуть активно працювати.

Крім того, для зручності автомобілістів на нижньому проїзді в напрямку центру будуть проводитися роботи з розширення проїжджої частини.

За сприятливих погодних умов розпочнуться роботи на шляхопроводі, зокрема дорожники влаштують нову гідроізоляцію, здійснять заміну опор контактної мережі, відремонтують тротуари та встановлять нове бар’єрне огородження.

Головна зміна, яка очікує на автомобілістів і яка дозволить значно зменшити затори у години пік, – це влаштування 5 смуг руху транспорту (3 на виїзд з Києва та 2 на в’їзд в столицю). Для підвищення безпеки дорожнього руху буде встановлено розподільче огородження – «Vario Guard».

Перейти до спискуВерсiя для друку