Головна  →  Новини  →  26 січня 2017

«Проста недбалість», яка може спричинити трагедію на дорозі

«Проста недбалість», яка може спричинити трагедію на дорозі

У середу, 25 січня, близько 22:00 год., на Набережному шосе в напрямку бульв. Дружби Народів з невстановленого вантажного автомобіля та з невідомих причин було навмисно скинуто або випадково загублено будівельну плиту, виготовлену з цементобетону.

Беручи до уваги, що зазначена цементобетонна плита була розтрощена вщент, можна зробити висновок, що даний автомобіль рухався на великій швидкості.

Завдяки оперативному реагуванню працівників КП «ШЕУ Печерського району» комунальної корпорації «Київавтодор» вдалось запобігти найгіршому - виникненню аварійних ситуацій на вказаній ділянці дороги.

Зазначемо, що додатково було повідомлено патрульну поліцію для встановлення обставин даного інциденту.

Шановні водії та учасники дорожнього руху! Комунальна корпорація «Київавтодор» просить Вас у разі виявлення фактів забруднення вулично-дорожньої мережі терміново повідомляти диспетчерську службу комунальної корпорації «Київавтодор» за тел. 284-74-19 (цілодобово) або відповідні органи, оскільки такі факти порушень приводять не тільки до забруднення вулично-дорожньої мережі, а й створення небезпеки для всіх учасників дорожнього руху. Давайте не нехтувати безпекою одне одного!

Більше подробиць в фотоальбомі.

Перейти до спискуВерсiя для друку