Головна  →  Новини  →  3 лютого 2017

Вечірній Київ: Дорожники борються із наслідками льодяного дощу

Вечірній Київ: Дорожники борються із наслідками льодяного дощу

У столиці сьогодні панують складні погодні умови. Ще вночі в Святошинському, Солом’янському та Печерському районах пішов невеликий сніг, а ожеледиця загрожувала дорогам та вулицям всього міста. Про це повідомили в прес-службі комунальної корпорації «Київавтодор».

-  Уже о 01.00 год. ночі спеціальна техніка дорожніх підприємств була розміщена на вихідних позиціях в усіх районах столиці. З першим снігом, о 2.00. год. ночі, були розпочаті роботи з прибирання в районах, де це було необхідно, а також обробка протиожеледними матеріалами мостів, шляхопроводів, спусків, підйомів та вулиць зі складними умовами руху. Загалом до роботи були задіяні 242 од. спеціальної техніки підприємств корпорації, - повідомили в прес-службі.

На світанку були проведені роботи з повторної обробки вулично-дорожньої мережі протиожеледними матеріалами, адже погода сприяла швидкому утворенню ожеледиці на вулично-дорожній мережі.

 Уночі та зранку дорожники проводили обробку посипальними матеріалами підходів до наземних та підземних пішохідних переходів, сходових маршів, зупинок громадського транспорту та тротуарів, які обслуговують підприємства корпорації.

Зазначимо, що, за прогнозом Українського гідрометцентру, складні погодні умови зберігатимуться у столиці найближчу добу.

Вже зранку у Києві йшов льодяний дощ.

Протягом дня обіцяють мокрий сніг із переходом у дощ, налипання мокрого снігу та ожеледь.

Пряме посилання на статтю: https://vechirniykiev.com.ua/news/dorozhnyky-boryut-sya-iz-naslidkamy-l-odyanoho-doshchu

Перейти до спискуВерсiя для друку