Головна  →  Новини  →  7 лютого 2017

Вже понад 36 годин підприємства комунальної корпорації «Київавтодор» працюють у безперервному режимі та прибирають дороги та вулиці столиці від снігу

Вже понад 36 годин підприємства комунальної корпорації «Київавтодор» працюють у безперервному режимі та прибирають дороги та вулиці столиці від снігу

Роботи тривають в усіх без винятку районах, кожне районне шляхово-експлуатаційне управління прибирає свою балансову територію.

Упродовж ночі дорожники завершили роботи з очищення від снігу вулиць районного значення, проведено повторне очищення зупинок громадського транспорту та тротуарів, які обслуговують підприємства корпорації.

Щоб не допустити ожеледиці на вулично-дорожній мережі, на світанку проведено обробку доріг та вулиць протиожеледними матеріалами.

Крім того, активно проводилися роботи з вивезення снігу, зокрема такі роботи тривали на просп. Оболонському, вул. Антоновича, Контрактовій площі, вул. Володимирській, в районі Центрального залізничного вокзалу та багатьох інших вулицях столиці. Зазначимо, що з метою оперативного вивезення снігу додатково було залучено 24 од. техніки сторонніх організацій, з якими корпорація на початку осінньо-зимового періоду підписала відповідні договори.

Крім того, до роботи з ручного прибирання додатково були залучені 120 курсантів Військового інституту телекомунікацій та інформатизації та 20 курсантів Президентського полку.

Упродовж лише цієї ночі з вулично-дорожньої мережі Києва було вивезено 3675 т снігу. До речі, з початку осінньо-зимового періоду ця цифра складає вже 120,3 тис. тон.

Щоб забезпечити роботу дорожньої служби у режимі нон-стоп та враховуючи що температура повітря у нічний час доби опустилася до позначки - 12*С, підприємствами корпорації для дорожніх працівників, які постійно працювали на холодному повітрі, було організовано гарячий чай та бутерброди.

Наразі роботи тривають. Комунальна корпорація «Київавтодор» вкотре звертається до водіїв з проханням не залишати власний автотранспорт на тротуарах та обабіч доріг, щоб не заважати роботі снігоприбиральної техніки.

Більше подробиць в фотоальбомі.

Перейти до спискуВерсiя для друку