Головна  →  Новини  →  15 лютого 2017

В останні роки в Україні все більш актуальними стають тенденції збільшення екологічності та економічності промислових робіт, які давно вже домінують в європейських країнах

В останні роки в Україні все більш актуальними стають тенденції збільшення екологічності та економічності промислових робіт, які давно вже домінують в європейських країнах

Застосовують нові підходи та технології і підприємства комунальної корпорації «Київавтодор», використовуючи, наприклад, рециклери асфальтобетону при проведенні робіт з ремонту асфальтобетонного покриття. Гарячі рециклери розраховані на ремонт невеликих площ, а їх використання надає можливість виконувати ремонт асфальтобетонного покриття при низьких температурах, оскільки суміш не охолоджується під час її доставки до місця виконання робіт.

Компактні мобільні установки для переробки асфальту призначені для перетворення фрезерованого старого асфальту в готову асфальтобетонну суміш. Головною перевагою мобільних установок для рециклінгу асфальту є те, що вони здатні перетворювати старий асфальт в нову асфальтобетонну суміш безпосередньо на місці ремонту дорожнього покриття, що істотно знижує витрати, пов’язані з вивезенням старого асфальту на утилізацію, закупівлю нової партії асфальтобетонної суміші і доставкою її на місце виконання робіт. Після процесу переробки виходить якісна асфальтобетонна суміш, готова до укладання.

До переваг рециклерів можна віднести мобільність і простоту транспортування, універсальність в поєднанні зі значною економією часу, а головне – грошових коштів, оскільки тонна регенерованої асфальтобетонної суміші коштує в рази дешевше, ніж тонна нової суміші, виготовленої на асфальтобетонному заводі. Ще однією відмінною рисою рециклера для старого асфальту є їх повна відповідність всім сучасним стандартам у сфері дотримання безпеки навколишнього середовища.

Більше подробиць в фотоальбомі.

Перейти до спискуВерсiя для друку