Головна  →  Новини  →  23 березня 2017

Виступ генерального директора комунальної корпорації "Київавтодор" Олександра Густєлєва на сесії Київської міської ради з приводу слідчих дій у приміщенні корпорації у середу, 22 березня

Виступ генерального директора комунальної корпорації "Київавтодор" Олександра Густєлєва на сесії Київської міської ради з приводу слідчих дій у приміщенні корпорації у середу, 22 березня

Шановні депутати!

Вчора, 22 березня, співробітниками Головного управління по боротьбі з корупцією та організованою злочинністю СБУ разом з Генеральною прокуратурою було проведено слідчі дії з обшуками як в будівлі КК “Київавтодор” так і в особистих домівках – моєї та деяких співробітників підприємства.

Хочу зауважити і наголосити, що вказана на офіційному сайті СБУ і розтиражована ЗМІ інформація у супроводі яскравих фото з купою готівки та величезною кількістю печаток і штампів невідомих компаній взагалі не відповідає дійсності.

Фактично, результати обшуків, вказані у відповідних протоколах. І я хотів би зачитати висновки:

Протокол обшуку приміщень і будівлі “Київавтодору”.

1. Надано, а також у ході проведення обшуку виявлено – увага! – тендерну документацію, договори, платіжні відомості, акти виконаних робіт. Крапка!

2. Перераховано в протоколі обшуку, вилучено, поміщено у 7 картонних ящиків, які опечатано. Все!

3. Вказаних в ухвалі суду речей чи документів (подвійна (чорна) бухгалтерія, неофіційні печатки та штампи, документи з подвійною бухгалтерією, бланки з відбитками печаток тощо) знайдено не було!

4. При обшуку відсутні – як в кабінеті генерального директора, так і в будь-яких інших приміщеннях КК “Київавтодор” - будь-які цінності, валюта, гроші, ювелірні вироби, предмети старовини тощо.

Повторюю: крім тендерної документації, договорів, платіжних відомостей та актів виконаних робіт – інші документи і речі відсутні!

Протокол підписаний чотирьома співробітниками силових відомств.

Тепер протокол обшуку мого помешкання:

У ході проведення обшуку зазначених в ухвалі суду речей та документів виявлено не було! У ході обшуку нічого не вилучалося.

Протокол підписаний трьома співробітниками силових органів.

Окремо хотів би зауважити, що вищевказаних речей та документів і не могло бути, враховуючи, що всі тендерні закупівлі здійснюються “Київавтодором” в системі Prozorro абсолютно відкрито та згідно з законом України.

Все, вказане мною, викладене на офіційному ресурсі корпорації “Київавтодор”, зі справжніми фото та попередніми результатами слідчих дій.

Окремо офіційно заявляю, що корпорація “Киїавтодор” і всі її співробітники відкриті для співпраці з будь-якими силовими структурами.

Дуже сподіваюсь, що найближчим часом силовими відомствами, що проводять слідчі дії, буде офіційно спростовано вчорашні безпідставні звинувачення, визнано, що оприлюднені фото взагалі не мають стосунку до корпорації “Київавтодор” чи її керівництва.

А також після закінчення відповідної перевірки буде офіційно підтверджено про відсутність звинувачень на адресу КК “Київавтодор” та її керівництва.

https://youtu.be/wfaIfBmpYFs

Перейти до спискуВерсiя для друку