Головна  →  Новини  →  23 березня 2017

Триває перевірка фінансової-економічної діяльності, стану виконання виробничих завдань та можливих проявів корупції у КП «ШЕУ Солом’янського району»

Триває перевірка фінансової-економічної діяльності, стану виконання виробничих завдань та можливих проявів корупції у КП «ШЕУ Солом’янського району»

Як повідомляла корпорація, 20.03.2017 наказом по корпорації «Київавтодор» було призначено службову перевірку за всіма фактами можливих зловживань посадовими особами КП «ШЕУ Солом’янського району».

Спеціальна комісія розпочала свою роботу того ж дня, зокрема із зустрічі голови комісії, першого заступника генерального директора КК «Київавтодор» Юрія Баранова та голови об’єднаної профспілкової організації підприємств КК «Київавтодор» Сергія Булгакова з трудовим колективом підприємства.

У вівторок, 21 березня, для більш детального обговорення всіх проблемних питань та з’ясування окремих фактів, викладених у офіційному зверненні, відбулась зустріч членів комісії з представниками трудового колективу та профкомом підприємства. На зустрічі був присутній і генеральний директор КК «Київавтодор» Олександр Густєлєв.

Сьогодні члени комісії за своїми напрямками проводили перевірку на базі шляхово-експлуатаційного підприємства. Станом на 13.00 год. фахівці КП «ШЕУ Солом’янського району» готують документи, офіційні пояснення, данні та інші необхідні для ретельної перевірки матеріали, які проллють світло та дадуть змогу підтвердити або спростувати факти зловживань чи проявів корупції на підприємстві.

Комунальна корпорація «Київавтодор» і надалі інформуватиме громадськість про хід службової перевірки у КП «ШЕУ Солом’янського району».

Перейти до спискуВерсiя для друку