КМДА Київська міська державна адміністрація


20 травня 2017

Віталій Кличко: В Києві тривають роботи з ремонту доріг

Віталій Кличко: В Києві тривають роботи з ремонту доріг

У Києві активно тривають роботи з ремонту доріг. І за 2-3 роки ситуація зі станом столичних автошляхів має кардинально змінитися. Про це в ефірі каналу "Київ" заявив мер Києва Віталій Кличко.

Він наголосив, що в європейському місті повинні бути європейські дороги. Мер Києва зауважив, що минулого року в столиці відремонтували 200 км доріг, а цього року влада Києва поставила перед собою завдання - відновити 300 км міських шляхів та проїздів.

Мер Києва підкреслив, що в Києві понад 1660 км доріг і 80 відсотків з них не відповідають належним стандартам.

Він додав, що із запланованих на цей рік вже завершені ремонтні роботи на вулицях Міжнародній, Раїси Окіпної та Русанівській набережній. Крім того, зауважив Віталій Кличко, майже завершено капітальний ремонт на вулицях 9 травня, Трублаїні, Механізаторів, де облаштовано нове дорожнє покриття.

Крім того, зараз триває капітальний ремонт на вулицях Васильківській, Луговій, Кільцевій дорозі, середній ремонт на вул. Червоноткацькій.

Влітку, зауважив столичний голова, розпочнуться роботи з капітального ремонту Повітрофлотського проспекту, вул. Олени Теліги, бульв. Дружби народів, вул. Бальзака, вул. Льва Толстого та багатьох інших доріг столиці. "Головна проблема при ремонті - затори, і ми будемо інформувати киян, як їх об'їхати. Це тимчасові незручності", - сказав Віталій Кличко.

Крім того, за словами мера, розпочнеться ремонт Шулявського шляхопроводу і зараз тривають підготовчі роботи. Щодо Подільсько-Воскресенського мосту, то, підкреслив Віталій Кличко, тривають переговори з інвесторами щодо його будівництва. "В Києві зараз близько 70 мостів, які ми будемо ремонтувати. На Нивках вже розпочинаємо роботи. І розраховуємо, що міст стане ширший і це зніме транспортне навантаження", - додав Віталій Кличко.

За інформацією: http://kiev.klichko.org/news/?id=2455



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.