Головна  →  Новини  →  22 травня 2017

Вечірній Київ: Дороги в роботі: у столиці триває ремонт покриття

Вечірній Київ: Дороги в роботі: у столиці триває ремонт покриття

Комунальна корпорація «Київавтодор» проводить роботи з поточного (середнього) ремонту дорожнього покриття столиці. Наразі ремонт триває на вулицях Мостицькій, Йорданській, Колекторній, Червоноткацькій, а також на проспекті Генерала Ватутіна. На Дарницькому бульварі на ділянці від вул. Міста Шалетт до вул. Андрія Малишка ремонтні роботи вже завершені.

- Суттєвою перевагою поточного (середнього) ремонту у порівнянні з дрібним є виконання робіт суцільним покриттям, внаслідок чого покращується його технічний стан та подовжується термін експлуатації, - пояснили в прес-служб КК «Київавтодор».

У 2016 році саме таким видом ремонту автодорівці відремонтували 44 об’єкти вулично-дорожньої мережі, зокрема вул. Преображенську, вул. Старонаводницьку, Золотоворітський проїзд, вул. Архітектора Вербицького, вул. Введенську, вул. Ярославську, вул. В. Липинського, вул. Ярославів Вал, вул. Костьольну, вул. Ісаакяна, площу Героїв Великої Вітчизняної війни та інші.

До слова, мер Києва Віталій Кличко в ефірі каналу «Київ» заявив, що в Києві понад 1660 км доріг і 80 відсотків із них не відповідають належним стандартам.

Він додав, що із запланованих на цей рік вже завершені ремонтні роботи на вулицях Міжнародній, Раїси Окіпної та Русанівській набережній. Окрім того, зауважив Віталій Кличко, майже завершено капітальний ремонт на вулицях 9 травня, Трублаїні, Механізаторів, де облаштовано нове дорожнє покриття.

Окрім того, зараз триває капітальний ремонт на вулицях Васильківській, Луговій, Кільцевій дорозі, середній ремонт на вул. Червоноткацькій.

Влітку, зауважив столичний голова, розпочнуться роботи з капітального ремонту Повітрофлотського проспекту, вул. Олени Теліги, б-р Дружби народів, вул. Бальзака, вул. Льва Толстого та багатьох інших доріг столиці. «Головна проблема при ремонті – затори, і ми будемо інформувати киян, як їх об'їхати. Це тимчасові незручності», - сказав Віталій Кличко.

Пряме посилання на статтю: https://vechirniykiev.com.ua/news/dorohy-v-roboti-u-stolytsi-tryvaye-remont-pokryttya

Перейти до спискуВерсiя для друку