Головна  →  Новини  →  26 травня 2017

На просп. Миколи Бажана в рамках гарантійного ремонту за рахунок підрядної організації проведені роботи з ремонту та відновлення дорожнього покриття пошкоджених ділянок

На просп. Миколи Бажана в рамках гарантійного ремонту за рахунок підрядної організації проведені роботи з ремонту та відновлення дорожнього покриття пошкоджених ділянок

Як неодноразово повідомляла комунальна корпорація «Київавтодор», фахівці технічного нагляду корпорації постійно здійснюють обстеження доріг та вулиць столиці, приділяючи особливу увагу об’єктам, на які розповсюджуються гарантійні терміни. Саме упродовж цього терміну підрядна організація, яка виконувала роботи на об’єкті, відповідно до умов договору, гарантує їхню якість та збереження дорожнього покриття у належному технічному стані.

Зазначимо, що у столиці всі об’єкти з реконструкції та капітального ремонту асфальтобетонного покриття обов’язково мають гарантію не менше 5 років. 
Упродовж цього часу всі недоліки, які виявлені сертифікованими фахівцями технічного нагляду корпорації «Київавтодор», підрядні організації усувають за власний рахунок, тобто бюджетні кошти на повторний ремонт та відновлення дорожнього покриття не витрачаються.

Черговим прикладом безкоштовного усунення недоліків дорожнього покриття став просп. Миколи Бажана. Так, 24 і 25 травня, підрядною організацією проведено роботи з відновлення дорожнього покриття на площі понад 3000 кв. м.

Зазначимо, що навесні в рамках гарантійного ремонту вже проведені роботи з ліквідації недоліків та безкоштовного відновлення дорожнього покриття на просп. Правди та вул. Амурській. Крім того, на численних ділянках вулично-дорожньої мережі проведені роботи з гарантійного поновлення дорожньої розмітки.

Перейти до спискуВерсiя для друку