КМДА Київська міська державна адміністрація


31 травня 2017

Віталій Кличко: На ремонт міжквартальних проїздів та прибудинкових територій цього року ми виділяємо 130 млн. грн.

Віталій Кличко: На ремонт міжквартальних проїздів та прибудинкових територій цього року ми виділяємо 130 млн. грн.

Цього року у столиці відремонтують 436 міжквартальних проїздів та прибудинкових територій - на це з бюджету міста виділять 130 млн грн. Про це мер Києва Віталій Кличко заявив під час виїзної наради з главами районів щодо ремонту міжквартальних та прибудинкових територій.
"Один з таких проїздів, де ми зараз з вами знаходимося, біля будинку 19 на вул. Шолом Алейхема. Цьогоріч тут капітально відремонтують прибудинкову територію. Також до мене звернулися мешканці прилеглих будинків з тим, аби замість автомобільної стоянки посеред двору побудувати спортивний майданчик. Тому ми ухвалили рішення облаштувати тут поле для міні-футболу, аби діти та молодь могли займатися спортом та з користю проводити час", - розповів Кличко.
Загалом же, зазначив Кличко, цього року в Києві планується відремонтувати 436 міжквартальних проїздів та прибудинкових територій. Загальна площа ремонту перевищуватиме 300 тисяч квадратних метрів. "В деякі двори через відсутність належного покриття, яке не ремонтували з часу зведення будинків, неможливо навіть заїхати. І тому першочергове завдання – відремонтувати саме такі проїзди та прибудинкові території", - підкреслив Віталій Кличко.
У свою чергу голова КК "Київавтодор" Олександр Густєлєв зазначив, що протягом 2015-16 років у столиці відремонтували близько тисячі об'єктів - прибудинкових та міжквартальних проїздів. "Багато дворів не ремонтувалися по 30-40 років. І ці кошти, які виділяє місто на ремонт, будуть майже пропорційно розподілені між всіма районами Києві. Об'єкти ремонту будуть узгоджені з райадміністраціями та зважаючи на звернення місцевих мешканців", - підкреслив Густєлєв.

Більше подробиць в фотоальбомі.

Дивіться відео за посиланням: https://www.facebook.com/merkieva/videos/1824832757527663/

За інформацією: http://kiev.klichko.org/news/?id=2486



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.