КМДА Київська міська державна адміністрація


23 червня 2017

Крадії продовжують нищити герб міста Києва на пілоні Московського мосту

Крадії продовжують нищити герб міста Києва на пілоні Московського мосту

Минулого тижня працівники комунального підприємства «Київавтошляхміст» комунальної корпорації «Київавтодор» спільно з поліцією затримано групу осіб під час чергової крадіжки елементів гербу міста Києва.

На місце події прибула слідчо-оперативна група Деснянського РУ ГУ НП у місті Києві. На превеликий подив дорожників слідчий майже одразу відпустив двох осіб із чотирьох затриманих без складання будь-яких матеріалів. Двох інших зловмисників, за словами слідчого, було доставлено до райвідділу, однак відомості до ЄРДР, на основі заяви працівників комунального підприємства «Київавтошляхміст» про вчинене кримінальне правопорушення, не внесено.

Для отримання пояснень щодо таких дій слідчого Деснянського РУ ГУ НП у місті Києві дорожники звернулись до керівництва Головного управління Національної поліції України у місті Києві.

При нагоді зазначаємо, що працівниками комунального підприємства «Київавтошляхміст» комунальної корпорації «Київавтодор» спільно з патрульною поліцією посилено охорону мостів у місті Києві, зокрема на Московському мосту працює сучасна система відеоспостереження.



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.