КМДА Київська міська державна адміністрація


30 червня 2017

Вечірній Київ: Бульвар Дружби Народів «стає» на ремонт

Вечірній Київ: Бульвар Дружби Народів «стає» на ремонт

На численних об’єктах дорожники тривають ремонтні роботи. Зокрема, завтра, 1 липня, будуть розпочаті роботи з капітального ремонту бульвару Дружби Народів. Про це повідомили в КК "Київавтодор".

Водночас у Києві  лише упродовж останніх днів в рамках поточного (середнього) ремонту нове асфальтобетонне покриття було влаштовано на проїжджій частині вул. Дарвіна, ділянках вулиць Маршала Тимошенка та Заболотного. На цих об’єктах, як і на вулицях Братиславській, Симиренка, Обсерваторній, Жмеринській, Світлицького, Протасів Яр, роботи продовжуються.

- Не менш активні роботи тривають і в рамках капітального ремонту доріг. Зокрема, на Повітрофлотському проспекті продовжується влаштування нижнього шару асфальтобетонного покриття з покращеного матеріалу – полімерасфальтобетону та ремонт тротуарів, тривають роботи на вулицях Григорія Сковороди, Набережно-Корчуватській, Кільцевій дорозі, 3-х шляхопроводах: біля станції метро «Нивки», на просп. Науки та Одеському шляхопроводі, - повідомили в прес-службі Київавтодору.

Пряме посилання на статтю: https://vechirniykiev.com.ua/news/bul-var-druzhby-narodiv-staye-na-remont



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.