Головна  →  Новини  →  6 липня 2017

Підприємства комунальної корпорації «Київавтодор» продовжують роботи з ремонту дорожнього покриття в усіх районах столиці

Підприємства комунальної корпорації «Київавтодор» продовжують роботи з ремонту дорожнього покриття в усіх районах столиці

На сьогодні дорожники зосереджені на роботах з капітального та поточного (середнього) ремонту, які виконуються суцільним покриттям та якісно ліквідують пошкодження дорожнього одягу.

Зокрема, сьогодні вночі автодорівці виконували роботи з влаштування асфальтобетонного покриття на вулиці Обсерваторній, тривають роботи з фрезерування, встановлення бортового каменю, а також інші види підготовчих робіт на вулицях Заболотного, Світлицького, Жмеринській, Братиславській, Протасів Яр, Мостицькій, Дарвіна, Студентській, Грекова та інших.

У неділю нове асфальтобетонне покриття буде влаштовано на вул. Анни Ахматовій на ділянці від вул. Григоренка до Драгоманова, яка не була складовою частиною капітального ремонт у минулі роки і таким чином понад 20 років не знала ремонту.

В рамках капітального ремонту продовжуються масштабні роботи на Кільцевій дорозі, Повітрофлотському проспекті, шляхопроводах біля станції метро «Нивки», просп. Науки та Одеській площі. Крім того, продовжується ремонт тротуарів на просп. Перемоги та вул. Набережно-Корчуватській, тривають підготовчі роботи на бульварі Дружби Народів та на інших об’єктах.

Більше подробиць в фотоальбомі.

Перейти до спискуВерсiя для друку