Головна  →  Новини  →  10 липня 2017

На вихідних дорожники активно проводили роботи з ремонту доріг столиці

На вихідних дорожники активно проводили роботи з ремонту доріг столиці

Так, у неділю автодорівці влаштували нове асфальтобетонне покриття на вул. Анни Ахматової на ділянці від просп. Петра Григоренка до вул. Михайла Драгоманова.

Ця ділянка вул. Анни Ахматової з доволі інтенсивним рухом транспорту понад 20 років не знала повноцінного ремонту і викликала багато справедливих нарікань киян. У неділю на цій ділянці було влаштовано близько 7 тис. кв. м нового покриття проїжджої частини. Наразі тривають роботи з ремонту тротуарів.

Також цими вихідними новий дорожній одяг площею 2,5 тис. кв. м. був влаштований на ділянці вул. Жмеринської від будинку № 36 в напрямку вул. Святошинської. Роботи на цій вулиці продовжуються.

В рамках капітального ремонту були завершені роботи з влаштування верхнього шару асфальтобетонного покриття проїжджої частини вул. Григорія Сковороди, роботи з ремонту тротуарів цієї вулиці знаходяться на завершальній стадії.

Крім того, упродовж вихідних тривали підготовчі роботи та фрезерування численних об’єктів як капітального, так і середнього ремонтів вулично-дорожньої мережі столиці, зокрема бульв. Дружби Народів, вул. Студентської та інших.

Більше подробиць в фотоальбомі.

Перейти до спискуВерсiя для друку