Головна  →  Новини  →  25 липня 2017

Хрещатик: Протягом вихідних у столиці ремонтували низку доріг

Хрещатик: Протягом вихідних у столиці ремонтували низку доріг

Протягом вихідних у столиці ремонтували низку доріг, серед яких: б-р Дружби Народів, проспекти Повітрофлотський, Космонавта Комарова та Вацлава Гавела, вул. Бальзака, ділянки біля ст. м. «Нивки» та Кільцевої дороги. Про це повідомили в КК «Київавтодор».

Так, у ніч проти суботи в рамках капітального ремонту б-ру Дружби Народів дорожники влаштували нижній шар покриття та демонтували колесовідбійну стрічку на ділянці від Печерського шляхопроводу до вул. Іоанна Павла II. Після влаштування верхнього шару дорожнього покриття для підвищення безпеки руху транспортних засобів на бульварі встановлять нове розподільче огородження «Vario-guard».

Також упродовж вихідних влаштовано нижній шар дорожнього покриття на ділянці Повітрофлотського проспекту – від Севастопольської площі до вул. Авіаконструктора Антонова. Вночі 24 липня дорожники відремонтують ділянку від Солом’янської площі до вул. Авіаконструктора Антонова.
Окрім того, тривав капітальний ремонт шляхопроводів на перетині просп. Космонавта Комарова та б-р Вацлава Гавела, ділянки біля ст. м. «Нивки», Кільцевої дороги, вул. Бальзака та інших об’єктів капітального та поточного (середнього) ремонтів.

Роботи з гарантійного ремонту дорожнього покриття розпочалися цієї суботи і на просп. М. Бажана. Перший етап – нанесення тонкошарового покриття – виконано у четвертій смузі руху на просп. М. Бажана (на ділянці від Харківської площі до ст. м. «Славутич»). Загалом у рамках ремонту на проспекті влаштують захисний шар покриття за технологією «Slurry Seal». Ця технологія базується на використанні литих емульсійно-мінеральних сумішей і призначена для продовження терміну служби існуючого покриття.

Як повідомили в комунальній корпорації, це вже не перший випадок усунення недоліків і відновлення дорожнього покриття за рахунок підрядних організацій. Так, цьогоріч у рамках гарантійного ремонту відремонтували проспекти Правди, Броварський, вулиці Амурську, Віскозну, Сортувальну.

Пряме посилання на статтю: http://www.kreschatic.kiev.ua/news/1500915199.html

Перейти до спискуВерсiя для друку