Головна  →  Новини  →  27 липня 2017

Мер Києва Віталій Кличко проінспектував, як тривають ремонтні роботи з оновлення парково-пішохідного мосту на Труханів острів

Мер Києва Віталій Кличко проінспектував, як тривають ремонтні роботи з оновлення парково-пішохідного мосту на Труханів острів

Зокрема, здійснюються підготовчі роботи до ремонту мосту, який поєднує правий берег Києва та Труханів острів, а також на прилеглій до нього території. Оновлення планують завершити до кінця літа.

«Труханів острів – це перлина в самому серці столиці та важлива рекреаційна зона Києва. І наше завдання – облаштувати Труханів так, аби він приваблював якомога більше киян та гостей нашого міста», - зазначив Кличко.

Він розповів, що на пішохідному мосту вже почали облаштовувати дорожнє покриття, також на в’їздах на міст встановлять новітні конструкції, які обмежуватимуть заїзд транспорту. З боку мосту Фукса облаштували майданчик для паркування, з обох сторін пішохідного мосту встановили 4 сучасних підземних контейнери для сміття.

За словами керівника КК «Київавтодор» Олександра Густєлєва також тривають роботи з ремонту тротуарів і підходів, маршових сходів, незабаром розпочнуть фарбування огородження мосту. «Майже закінчено облаштування підпірної стінки і ремонт системи освітлення. До кінця літа ми плануємо завершити усі роботи», - розповів Густєлєв.

Раніше для підвищення рівня безпеки дорожнього руху при в’їзді на Труханів острів облаштували додаткові нерегульовані пішохідні переходи, встановили пристрої примусового зниження швидкості, а також нанесли відповідну дорожню розмітку.

Більше подробиць в фотоальбомі.

Заінформацією: http://kiev.klichko.org/news/?id=2581

Перейти до спискуВерсiя для друку