Головна  →  Новини  →  31 липня 2017

Віталій Кличко: "У столиці триває інтенсивний ремонт доріг"

Віталій Кличко: "У столиці триває інтенсивний ремонт доріг"

У Києві триває масштабний ремонт доріг. Про це мер Києва Віталій Кличко заявив в ефірі телеканалу «Київ».

«У літній період у нас тривають інтенсивні роботи з капітального ремонту доріг. Ми взяли на себе зобов’язання відремонтувати цього року 300 км доріг та проїздів – це близько 100 вулиць. Багато років гроші не вкладалися в інфраструктуру. Гроші розкрадалися. І сьогодні ми маємо дороги, які не ремонтувалися від 20 до 40 років. Хоча термін експлуатації дороги – 8-10 років», - зауважив мер.

За словами Кличка, сьогодні по всьому місту тривають інтенсивні цілодобові роботи. Наприклад, минулого тижня розпочалися роботи з капітального ремонту вул. Михайлівської, триває капремонт на вул. Бальзака. На Повітрофлотському проспекті роботи з влаштування нижнього шару покриття проїжджої частини та тротуарів. Активно тривають роботи з капітального ремонту шляхопроводів: на перетині просп. Комарова та бульвару Вацлава Гавела, біля станції метро «Нивки», на Одеській площі та просп. Науки.

В усіх районах Києва тривають роботи з поточного ремонту. На сьогодні їх вже повністю завершено на 41 об’єкті і ще тривають на 13 об’єктах, зокрема на вулицях Героїв Космоса, Анни Ахматової, Прирічній, Парковому пішохідному мосту.

Віталій Кличко вибачився перед киянами за незручності, які виникають під час ремонту доріг, та порадив використовувати об’їзні маршрути, які розміщені на сайті столичної влади.

«Нагадаю, що гарантія на дорожнє покриття – 5 років. Якщо є якісь порушення, то підрядник за свої кошти зобов’язаний дорогу відремонтувати, і місту це нічого не буде коштувати. По-друге, за ці два роки у Києві загалом відремонтовано 500 км нових доріг з 1600 км. Наступного року ми не будемо зменшувати динаміку і за кілька років плануємо повністю оновити столичні дороги. У європейській столиці мають бути європейські дороги», - підкреслив Віталій Кличко.

За інформацією: http://kiev.klichko.org/news/?id=2584

Перейти до спискуВерсiя для друку