Головна  →  Новини  →  8 серпня 2017

Вечірній Київ: "Дороги у столиці покриють «візерунками»и"

Вечірній Київ: "Дороги у столиці покриють «візерунками»и"

Комунальна корпорація «Київавтодор» проводить заливку тріщин для збереження дорожнього покриття. Про це під час брифінгу заявив генеральний директор КК «Київавтодор» Олександр Густєлєв.

За його словами, щотижня, в залежності від погодних умов, 9-12 тис. погонних метрів дорожнього покриття «покривається візерунками» зі спеціальної бітумної мастики, що дозволяє попередити передчасне руйнування дорожнього одягу та подовжити термін його експлуатації.

Крім того, «Київавтодор» продовжує облаштовувати пішохідні переходи з червоно-білих ФЕМів підвищеної міцності на бруківці. На асфальтобетонному покритті дорожники влаштовують підвищені пішохідні переходи.

Плануємо цього року влаштувати 41 підвищений пішохідний перехід. Такі переходи забезпечують додаткову безпеку та зручність пересування, адже змушують водіїв транспортних засобів знижувати перед ними швидкість. Крім того, ці переходи дуже зручні для людей з обмеженими фізичними можливостями та родин з маленькими дітьми. Саме тому такі переходи, в першу чергу, влаштовуються біля шкіл, дитячих садочків та інших об’єктів соціальної інфраструктури. На кінець липня «Київавтодор» влаштував вже 21 такий перехід, – сказав Олександр Густєлєв.

Пряме посилання на статтю: https://vechirniykiev.com.ua/news/dorohy-u-stolytsi-pokryyut-vizerunkamy

Перейти до спискуВерсiя для друку