Головна  →  Новини  →  14 серпня 2017

Поряд з масштабними ремонтними роботами на дорогах столиці тривають активні роботи з капітального ремонту київських шляхопроводів

Поряд з масштабними ремонтними роботами на дорогах столиці тривають активні роботи з капітального ремонту київських шляхопроводів

На сьогодні на 4-х з них - шляхопроводі біля станції метро «Нивки» на перетині просп. Перемоги та вул. Щербаківського, на просп. Науки, Одеській площі, а також на перетині просп. Комарова та бульвару Вацлава Гавела кипить робота без вихідних.

Так, на шляхопроводі біля станції метро «Нивки» дорожники у суботу та неділю продовжували роботи з влаштування нижнього шару асфальтобетонного покриття та розпочали влаштування верхнього шару на підходах до шляхопроводу, в рамках капітального ремонту шляхопроводу на перетині просп. Комарова та бульвару Вацлава Гавела були виконані роботи з влаштування трамвайної колії та продовжені роботи з армування і підготовки до бетонування другої пасажирської платформи та армування стійок сходів, на Одеському шляхопроводі дорожники завершили монтаж 2-х сходових маршів та ще два – забетонували. На шляхопроводі на просп. Науки продовжуються роботи з влаштування монолітного поясу по підпірній стінці на підходах до шляхопроводу.

Крім того, в рамках поточного (середнього) ремонту кардинально змінює свій вигляд Парковий пішохідний міст.

До речі, з початку дорожньо-будівельного сезону автодорівці завершили ремонтні роботи та відновили дорожнє покриття на Повітрофлотському шляхопроводі, Каховських шляхопроводах №1 та №2, мостах №1 та №2 через Русанівській канал на Русанівській Набережній, шляхопроводах по вул. Луговій через вул. Богатирську та залізничні колії, шляхопроводі на Великій Кільцевій дорозі біля ст. Новобіличі.

Більше подробиць дивіться в фотоальбомі.

Перейти до спискуВерсiя для друку