Головна  →  Новини  →  17 серпня 2017

Вечірній Київ: "«Київавтодор» зменшує загазованість на дорогах"

Вечірній Київ: "«Київавтодор» зменшує загазованість на дорогах"

У Києві фіксують високий рівень забруднення повітря. У деяких місцях масово скупчення автомобілів у столиці рівень забруднення повітря перевищує допустиму норму у кілька разів. Тож аби знизити загазованість КК «Київавтодор» посилено поливає вулиці.

Спекотна погода продовжує панувати у столиці. На жаль, наслідком тривалої високої температури є підвищення рівня шкідливих речовин у повітрі, особливо на вулицях з інтенсивним рухом транспорту. Щоб зменшити загазованість, а також негативні наслідки від випарів гарячого асфальтобетону в повітря підприємства комунальної корпорації «Київавтодор» продовжують посилений полив вулиць столиці. Такі роботи проводяться у цілодобовому режимі. В середньому за добу дорожники використовують для поливу 2000-2500 куб. м води, - повідомили в прес-службі «Київавтодору».

Водночас,  у  зв’язку з підвищенням температури повітря до +28°С вводиться обмеження руху для великовагових транспортних засобів загальною вагою понад 24 тонни та навантаженням на вісь понад 7 тонн. Обмеження діятиме з 10:00 до 22:00. Про це повідомили в КК «Київавтодор».

Нагадуємо, що такі зміни вводяться відповідно до розпорядження КМДА від 07.07.2012 № 1173 «Про обмеження руху великовагового автотранспорту на вулицях і дорогах м. Києва у зв’язку з підвищенням температури повітря».

Оперативний контроль за дотриманням водіями великовагових транспортних засобів обмеження руху вулично-дорожньою мережею міста здійснюватиме Управління патрульної поліції у м. Києві.

Пряме посилання на статтю: https://vechirniykiev.com.ua/news/kyyivavtodor-zmenshuye-zahazovanist-na-dorohakh

Перейти до спискуВерсiя для друку