КМДА Київська міська державна адміністрація


12 вересня 2017

Вечірній Київ: "Дорожники завершили середні ремонти на 71 об'єкті: які вулиці ще в роботі"

Вечірній Київ: "Дорожники завершили середні ремонти на 71 об'єкті: які вулиці ще в роботі"

Поряд з масштабними роботами з капітального ремонту доріг столиці в усіх районах міста тривають роботи з поточного (середнього) ремонту та відновлення дорожнього покриття внутрішньоквартальних проїздів та прибудинкових територій. Про це повідомили в прес-службі КК "Київавтодор".

- На сьогоднішній день автодорівці повністю завершили роботи на 71 об’єкті поточного (середнього) ремонту, на 11 - роботи тривають, зокрема на вул. Милославській, Оболонській, Промисловій, Солом’янській, бульв. Ромена Роллана, Столичному та Залізничному шосе тощо, - зазначили в Київавтодорі.

Також щотижня збільшується кількість відремонтованого дорожнього покриття на подвір’ях киян.

На сьогодні роботи тривають на 39 об’єктах: вул. Маршала Тимошенка, №№ 7 А, Б, просп. Науки, 18, бульв. Академіка Вернадського, №№ 81, 83, 85, вул. Академіка Доброхотова, 11, вул. Богатирська, 2, вул. Братиславська, №№ 18А, 20А, 24, вул. Академіка Заболотного, 130, вул. Пилипа Орлика 22/2 – пров. Костя Гордієнка, 2А та інших.

Пряме посилання на статтю: https://vechirniykiev.com.ua/news/dorozhnyky-zavershyly-seredni-remonty-na-71-ob-yekti-yaki-vulytsi-shche-v-roboti



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.