КМДА Київська міська державна адміністрація


11 вересня 2017

Дорожники ні на день не припиняють роботи з ремонту об’єктів транспортної інфраструктури столиці

Дорожники ні на день не припиняють роботи з ремонту об’єктів транспортної інфраструктури столиці

Робота кипить у цілодобовому режимі без вихідних, при цьому вперше за багато років особлива увага приділена ремонту транспортних розв’язок та шляхопроводів міста.

Так, у ніч на понеділок в рамках капітального ремонту бульв. Дружби Народів дорожники завершили роботи з влаштування верхнього шару асфальтобетонного покриття на шляхопроводі над Либідською площею.

Як і було заплановано, у неділю було розпочато роботи з капітального ремонту кільцевої транспортної розв’язки на перетині просп. Леся Курбаса з вул. Гната Юри і вул. Володимира Покотила. Упродовж дня було проведено фрезерування старого дорожнього покриття та розпочато роботи з розбирання мостового полотна на шляхопроводах.

Ні на день не припиняються роботи і з ремонту шляхопроводу на перетині просп. Комарова та бульв. Вацлава Гавела, зокрема цими вихідними на об’єкті проводилися роботи з монтажу опалубки карнизної частини тротуару, демонтаж карнизних блоків та розбирання монолітного поясу підпірної стінки зі сторони вул. Каблукова.

В рамках реконструкції транспортної розв’язки на перетині просп. Перемоги та вул. Щербаківського тривають роботи з ремонту останньої, четвертої підпірної стінки шляхопроводу, ремонт балок низової частини на 8 та 9 прогонах та бетонування закладних під опори зовнішнього освітлення, а на Одеському шляхопроводі – роботи з ремонту опор та прогонових будов, а також сходів зі шляхопроводу. На шляхопроводі на просп. Науки наразі виконуються роботи з відновлення монолітного поясу підпірних стін на підходах до шляхопроводу.

Крім того, продовжуються роботи з капітального ремонту вулиць столиці, зокрема Вифлиємської, Володимирської та Льва Толстого.

Більше подробиць в фотоальбомі.



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.