КМДА Київська міська державна адміністрація


21 вересня 2017

Вечірній Київ: "У місті ремонтують дороги у режимі 24/7"

Вечірній Київ: "У місті ремонтують дороги у режимі 24/7"

Комунальники працюють на об’єктах капітального та поточного (середнього) ремонту в режимі 24/7. Про це повідомили в прес-службі КК "Київавтодор".

- Активні роботи тривають сьогодні на площі Льва Толстого в рамках капітального ремонту, Там влаштовують нижній шар асфальтобетонного покриття, а на Кільцевій дорозі - встановлюють нове бар’єрне огородження. На інших об’єктах – вулицях Олени Теліги, Володимирській, Набережному шосе тривають підготовчі роботи, зокрема демонтаж та встановлення бортового каменю, - зазначили в прес-службі.

Також, наприкінці минулого тижня дорожники розпочали роботи на ще одній вул. міста – Паньківській. На ній наразі в рамках робіт з капітального ремонту дорожнього покриття тротуарів тривають роботи зі зняття існуючого пошкодженого асфальтобетонного покриття, демонтажу старого та встановлення нового бортового каменю.

Ні на день не припиняються роботи і з ремонту транспортних розв’язок столиці, зокрема в рамках реконструкції транспортної розв’язки на перетині просп. Перемоги та вул. Щербаківського дорожники продовжують роботи з заміни опорних плит на проїжджій частині, ремонту 5 і 6 опори шляхопроводу та балок на 10 та 11 прольотах.

На шляхопроводі на Одеській площі триває ремонт прогонових будов, а на шляхопроводі на перетині просп. Комарова та бульв. Вацлава Гавела – ремонт підпірних стін на підходах до шляхопроводу.

В рамках капітального ремонту транспортної розв’язки на перетині проспекту Леся Курбаса та вулиць Гната Юри і Покотила триває робота з армування плити мостового полотна двох шляхопроводів та підготовка їх до бетонування.

Пряме посилання на статтю.



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.