Головна  →  Новини  →  27 вересня 2017

Ні на день не припиняються роботи з капітального ремонту транспортних розв’язок та вулиць Києва

Ні на день не припиняються роботи з капітального ремонту транспортних розв’язок та вулиць Києва

Так, черговий етап робіт - фрезерування старого існуючого покриття та улаштування основи тротуарів проводять сьогодні дорожники на вул. Льва Толстого.

На вул. Володимирській тривають роботи з ремонту нижнього шару покриття, встановлення бортового каменю, заміни опорних плит та встановлення на проектну відмітку зливоприймачів та люків оглядових колодязів. Підготовчі роботи також продовжуються на вул. Олени Теліги та Набережному шосе.

Активні роботи тривають і на 4-х транспортних розв’язках. Так, в рамках реконструкції транспортної розв’язки на перетині просп. Перемоги та вул. Щербаківського дорожники влаштували нижній шар асфальтобетонного покриття на проїздах вздовж шляхопроводу по правій стороні на виїзд з міста, тривають роботи по лівій стороні в напрямку в’їзду в столицю та інші ремонтні роботи.

На транспортній розв’язці на перетині проспекту Леся Курбаса та вулиць Гната Юри і Покотила триває робота з армування тротуарної частини 2-х шляхопроводів, розбирання пішохідного переходу та ще одного шляхопроводу, на шляхопроводі на перетині просп. Комарова та бульв. Вацлава Гавела - ремонт підпірних стін на підходах до шляхопроводу, на Одеській площі дорожники завершують ремонт прогонових будов шляхопроводу.

Більше подробиць в фотоальбомі.

Перейти до спискуВерсiя для друку