КМДА Київська міська державна адміністрація


28 вересня 2017

Хрещатик: У столиці триває капітальний ремонт транспортних розв’язок і вулиць

Хрещатик: У столиці триває капітальний ремонт транспортних розв’язок і вулиць

У рамках капітального ремонту транспортних розв’язок і вулиць Києва сьогодні, 27 вересня, дорожники перейшли до фрезерування старого існуючого покриття та облаштування основи тротуарів на вул. Льва Толстого. Про це повідомили у КК «Київавтодор».

Також на вул. Володимирській триває ремонт нижнього шару покриття, облаштування бортового каменю, заміна опорних плит, встановлення на проектну відмітку зливоприймачів та люків оглядових колодязів. Підготовчі роботи продовжуються й на вул. Олени Теліги та на Набережному шосе.

Активні ремонтні роботи тривають на 4-х транспортних розв’язках. Так, у рамках реконструкції транспортної розв’язки на перетині просп. Перемоги та вул. Щербаківського дорожники облаштували нижній шар асфальтобетонного покриття на проїздах вздовж шляхопроводу на правій стороні на виїзді з міста, тривають роботи на лівій стороні в напрямку в’їзду у столицю та інші ремонтні роботи.

  

На транспортній розв’язці на перетині просп. Леся Курбаса та вул. Гната Юри і вул. Володимира Покотила триває армування тротуарної частини 2-х шляхопроводів, розбирання пішохідного переходу та ще одного шляхопроводу, ремонт підпірних стін на підходах до шляхопроводу на перетині просп. Комарова та бульвару Вацлава Гавела. На Одеській площі дорожники завершують ремонт прогонових будов шляхопроводу.

Пряме посилання на статтю: http://www.kreschatic.kiev.ua/ua/5012/news/1506527196.html



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.