Головна  →  Новини  →  29 вересня 2017

Лише на минулому тижні на вул. Набережно-Корчуватській дорожники завершили капітальний ремонт дорожнього покриття, а вже сьогодні існує реальна загроза його руйнування

Лише на минулому тижні на вул. Набережно-Корчуватській дорожники завершили капітальний ремонт дорожнього покриття, а вже сьогодні існує реальна загроза його руйнування

У середу, 27 вересня, фахівці КП «ШЕУ «Магістраль» комунальної корпорації «Київавтодор» зафіксували розриття на вул. Набережно-Корчуватській. Було з’ясовано, що працівники ТОВ «Форич» на замовлення Клубного дому «Тиха гавань» розпочали роботи зі спорудження розподільчого газопроводу. При цьому, що є неприпустимим, ці роботи були розпочаті без отримання контрольної картки Департаменту міського благоустрою та збереження природного середовища КМДА на тимчасове порушення благоустрою. Також ані замовник, ані виконавець робіт не повідомили про їх початок балансоутримувача вул. Набережно-Корчуватської - КП «ШЕУ «Магістраль».

На жаль, Клубний дім «Тиха гавань» і ТОВ «Форич» мало цікавить, що виконання будівельних робіт призведе до руйнування нового дорожнього покриття, а це автоматично означає, що гроші з міського бюджету, які були витрачені на ремонт цієї вулиці, будуть викинуті на вітер.

На даний момент, завдяки вчасному втручанню у ситуацію дорожників, виконання робіт призупинено. КП «ШЕУ «Магістраль» звернулося до Департаменту міського благоустрою та збереження природного середовища КМДА та Голосіївської районної в місті Києві державної адміністрації щодо недопущення проведення робіт на вул. Набережно-Корчуватській.

Зазначимо також, що комунальна корпорація «Київавтодор» в обов’язковому порядку завчасно, до початку виконання дорожніх робіт, інформує відповідні служби про заплановані роботи з реконструкції та капітального ремонту об’єктів вулично-дорожньої мережі, щоб унеможливити виникнення саме таких ситуацій, яка наразі має місце на вул. Набережно-Корчуватській.

Більше подробиць в фотоальбомі.

Перейти до спискуВерсiя для друку