КМДА Київська міська державна адміністрація


2 жовтня 2017

Вечірній Київ: "Дороги і зливоприймачі:«Київавтодор» не знижує темпи ремонтівх"

Вечірній Київ: "Дороги і зливоприймачі:«Київавтодор» не знижує темпи ремонтівх"

Практично щодня  КК «Київавтодор» звітує про ремонтні роботи на дорогах столиці. Особливо інтенсивно дорожники працюють на вихідні - трафік менший, менше незручності водіям.

 - У суботу, 30 вересня, підприємства КК «Київавтодор» продовжували  ремонтні роботи на численних об’єктах дорожньо-транспортної інфраструктури столиці. Так, на площі Льва Толстого наразі виконуються роботи з влаштування нижнього шару асфальтобетонного покриття, влаштування основи тротуару та інші підготовчі роботи. На вул. Володимирській на ділянці від вул. Льва Толстого до бульвару Тараса Шевченка дорожники знімають старе асфальтобетонне покриття та проводять роботи з заміни опорних плит і підняття зливоприймачів на проектну відмітку, - зазначили у прес-службі КК «Київавтодор».

Також активно продовжуються роботи і на транспортних розв’язках, зокрема на перетині просп. Перемоги та вул. Щербаківського дорожники влаштовують верхній шар асфальтобетонного покриття та укладають ФЕМи на тротуарах, а на шляхопроводі на перетині просп. Комарова та бульвару Вацлава Гавела завершується підготовка до бетонування тротуарів з обох боків проїжджої частини.

Крім того, не припиняються роботи і з поточного (середнього) ремонту, зокрема оновлення дорожнього одягу сьогодні триває на частині вул. Милославської.

Пряме посилання на статтю: https://vechirniykiev.com.ua/news/dorohy-i-zlyvopryymachi-kyyivavtodor-ne-znyzhuye-tempy-remontiv



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.