Головна  →  Новини  →  17 жовтня 2017

Вечірній Київ: ""Київавтодор" нагородив 45 своїх співробітників – героїв, учасників АТО"

Вечірній Київ: ""Київавтодор" нагородив 45 своїх співробітників – героїв, учасників АТО"

За три останні роки 45 співробітників «Київавтодору»  захищали Україну у лавах Збройних Сил, були учасниками АТО.

З нагоди свята всі нагороджені за мужність та героїзм Подяками Київського міського голови та відзнаками комунальної корпорації «Київавтодор».

Почесним гостем заходу став Анатолій Свирид - легендарний «кіборг» з позивним «Спартанець», захисник Донецького аеропорту. Саме він разом з генеральним директором комунальної корпорації «Київавтодор» Олександром Густєлєвим і вручили почесні відзнаки автодорівцям, зробивши цей день незабутнім.

Хвилиною мовчання усі присутні вшанували пам’ять Вапняра Олександра Васильовича, працівника КП «Київавтошляхміст» корпорації «Київавтодор», який загинув 17 вересня 2015 року, підірвавшись на ворожій розтяжці під час виконання бойового завдання в районі села Старогнатівка Волноваського району Донецької області.

-День захисника Вітчизни тепер має особливе значення, адже зараз, як ніколи, всі ми об’єднані в одному прагненні - здобути мир на своїй землі. Мої слова щирої подяки та вдячності кожному співробітнику, який відстоював незалежність на Сході України, працівникам, які пройшли Афганістан та інші гарячі точки світу. І хоча сьогодні перед нами велика кількість викликів, я впевнений, ми обов’язково побудуємо нашу Україну такою, в якій всі ми мріємо жити – мирною, вільною, заможною та квітучою, - зазначив, вітаючи нагороджених з відзнакою, Олександр Густєлєв.

Пряме посилання на статтю: https://vechirniykiev.com.ua/news/kyyivavtodor-nahorodyv-45-svoyikh-spivrobitnykiv-heroyiv-uchasnykiv-ato

Перейти до спискуВерсiя для друку