Головна  →  Новини  →  17 жовтня 2017

Упродовж святкових вихідних дорожники ні на день не припиняли ремонтні роботи

Упродовж святкових вихідних дорожники ні на день не припиняли ремонтні роботи

14-15 жовтня, враховуючи дощову погоду, на численних об’єктах дорожньо-транспортної інфраструктури тривали підготовчі роботи – фрезерування, встановлення бортового каменю, ремонт зливоприймачів і оглядових колодязів та інші роботи, які виконуються як за сприятливих погодних умов, так і у мінливу погоду.

У понеділок, 16 жовтня, суха та тепла погода дозволила дорожникам на багатьох об’єктах провести і наступний етап робіт – асфальтування. Так, на транспортній розв’язці на перетині просп. Перемоги та вул. Щербаківського були завершені роботи з влаштування верхнього шару дорожнього покриття проїжджої частини, на вул. Олени Теліги - влаштовано нижній шар дорожнього одягу на черговій ділянці від вул. Дорогожицької до вул. Мельникова, тривали роботи з влаштування нового асфальтобетонного покриття на тротуарах вул. Набережно-Корчуватської, Залізничного шосе тощо. Також продовжувалися роботи з влаштування сучасного полімерного покриття на Парковому пішохідному мосту.

Крім того, дорожники завершили роботи з ремонту прогонових будов Одеського шляхопроводу та влаштування арматурного каркасу монолітного поясу підпірної стінки зі сторони просп. Відрадного на шляхопроводі на перетині просп. Комарова та бульв. Вацлава Гавела.

Більше подробиць в фотоальбомі.

Перейти до спискуВерсiя для друку