Головна  →  Новини  →  20 жовтня 2017

Дорожники не збавляють обертів: на всіх об’єктах капітального ремонту кипить робота

Дорожники не збавляють обертів: на всіх об’єктах капітального ремонту кипить робота

З 5 год. ранку на Набережному шосе на ділянці від мосту Метро до Паркового пішохідного мосту тривають роботи з влаштування верхнього шару дорожнього покриття. Враховуючи інтенсивність руху транспорту на цій магістралі, верхній шар дорожнього одягу, як і раніше нижній шар, дорожники влаштовують з покращеного матеріалу - полімерасфальтобетону.

Не припиняються роботи і на інших об’єктах. Так, в рамках капітального ремонту шляхопроводу на просп. Науки уночі дорожники влаштували нове асфальтобетонне покриття на підходах до шляхопроводу та на 2-х з’їздах, що з’єднують вул. Саперно-Слобідськую та просп. Науки.

На транспортній розв’язці на перетині просп. Леся Курбаса та вулиць Гната Юри і Покотила тривають підготовчі роботи до бетонування тротуару шляхопроводу та бетонування монолітної плити підземного пішохідного переходу, на шляхопроводі на перетині просп. Комарова та бульв. Вацлава Гавела дорожники виконують роботи зі встановлення бортового каменю на підходах до шляхопроводу зі сторони просп. Відрадного та завершують підготовчі роботи до асфальтування зі сторони вул. Каблукова, а на шляхопроводі на Одеській площі - встановлюють нове сучасне огородження «Vario Guard» та перильну огорожу на сходах зі шляхопроводу.

Більше подробиць в фотоальбомі.

Перейти до спискуВерсiя для друку