Головна  →  Новини  →  23 жовтня 2017

У столиці триває активна робота стосовно обладнання світлоповертальними елементами аварійно-небезпечних ділянок вулично-дорожньої мережі

У столиці триває активна робота стосовно обладнання світлоповертальними елементами аварійно-небезпечних ділянок вулично-дорожньої мережі

Враховуючи, що належним чином обладнані аварійно-небезпечні ділянки вулично-дорожньої мережі забезпечують безпеку руху, особливо у темний період доби, на площі Лівобережній та ділянках Кільцевої дороги було встановлено світлоповертальні елементи (вставки розмічальні дорожні) для кращого зорового сприйняття геометричних параметрів вулиці.

Слід зазначити, що встановлені світлоповертальні елементи (ВРД) виготовлені Інститутом проблем реєстрації інформації (ІПРІ) НАН України, як переможцем конкурсу науково-технічних проектів НАН України в 2017 році.

З метою підвищення безпеки дорожнього руху комунальна корпорація «Київавтодор» підтримала проект «Розробка та впровадження високоефективних кругових світлоповертальних елементів для автомагістралей та транспортних мереж м. Києва», запропонований Інститутом проблем реєстрації інформації (ІПРІ) НАН України, та погодилась на здійснити дослідну експлуатацію виготовлених зразків світлоповертальних елементів.

Комунальна корпорація «Київавтодор» дякує Інституту проблем реєстрації інформації (ІПРІ) НАН України за безоплатно надані зразки світлоповертальних елементів та сподівається на подальшу плідну співпрацю щодо поліпшення безпеки дорожнього руху в столиці.

Більше подробиць в фотоальбомі.

Перейти до спискуВерсiя для друку