Головна  →  Новини  →  23 жовтня 2017

Комунальна корпорація «Київавтодор» запрошує!

Комунальна корпорація «Київавтодор» запрошує!

У четвер, 26 жовтня, з 12.00 до 16.00 на майданчику біля Національного комплексу «Експоцентр України» (ВДНГ) комунальна корпорація «Київавтодор» проводить виставку дорожньої та спеціальної техніки, яку дорожники щоденно використовують у своїй роботі для ремонту та утримання вулично-дорожньої мережі столиці.

На виставці будуть представлені понад 130 одиниць як нової, так і капітально відремонтованої техніки для зимового утримання, ремонту асфальтного покриття, виконання будівельних робіт, нанесення дорожньої розмітки, а також інша спеціальна техніка. Будуть представлені зразки всесвітньо відомих виробників «SCHMIDT», «BUCHER», «CRAFCO», «Hofmann», «LineLazer», «Wirtgen», «VOGELE», «МАN», «Mercedes» та інших.

Враховуючи початок зимового періоду, окрема увага буде приділена снігоприбиральній техніці. Зокрема, буде представлена багатофункціональна снігоприбиральна техніка з боковими відвалами до 3-х метрів для прибирання магістральних вулиць міста, малогабаритні підмітально-прибиральні машини зі змінним обладнанням та сніговим відвалом для утримання тротуарів та вузьких вулиць столиці, техніка, оснащена сніговим відвалом зі змінним кутом роботи для прибирання тротуарів, паркових алей тощо.

Чекаємо всіх 26 жовтня на майданчику біля Національного комплексу «Експоцентр України» (ВДНГ) за адресою просп. Академіка Глушкова, 1!

Перейти до спискуВерсiя для друку