Головна  →  Новини  →  23 жовтня 2017

Вечірній Київ: "Де дороги стали кращі: Київавтодор продовжує ремонти"

Вечірній Київ: "Де дороги стали кращі: Київавтодор продовжує ремонти"

Зважаючи на прогнози синоптиків про негоду, що насувається на столицю,  у КК "Київавтодор" пришвидшили ремонти доріг. Хоча, і досі працювали у режимі 24/7. Але тепер результати уже не можуть не помічати навіть недоброзичливці - дороги таки стають кращими!

Цими вихідними  "стелили" уже верхній шару асфальтобетонного покриття  на вул. Льва Толстого на ділянці від вул. Володимирської до вул. Великої Васильківської. Про це повідомили у КК «Київавтодор». В рамках капітального ремонту цієї вулиці дорожники продовжують влаштовувати на тротуарі нове покриття з ФЕМів. Також масштабні роботи виконують на інших магістралях.

На Набережному шосе на ділянці від мосту Метро до Паркового пішохідного мосту тривають роботи з влаштування верхнього шару дорожнього покриття. Враховуючи інтенсивність руху транспорту на цій магістралі, верхній шар дорожнього одягу, як і раніше нижній шар, дорожники влаштовують з покращеного матеріалу - полімерасфальтобетону, - пояснили в прес-службі корпорації.

На Одеському шляхопроводi продовжуються роботи з встановлення сучасного огородження "Vario Guard", перильного огородження на сходах з шляхопроводу тощо.

Важливий етап робiт триває сьогоднi i на Парковому пiшохiдному мосту - дорожники влаштовують деформацiйнi шви.

Крiм того, на ранок суботи було влаштовано нижнiй шар на черговiй дiлянцi вул. Олени Телiги.

Пряме посилання на статтю: https://vechirniykiev.com.ua/news/de-dorohy-staly-krashchi-kyyivavtodor-prodovzhuye-remonty

Перейти до спискуВерсiя для друку