Головна  →  Новини  →  25 жовтня 2017

Сьогодні, напередодні Дня дорожника і автомобіліста, у неперевершеній залі Національної опери України вітали кращих працівників дорожньої галузі столиці

Сьогодні, напередодні Дня дорожника і автомобіліста, у неперевершеній залі Національної опери України вітали кращих працівників дорожньої галузі столиці

Справжні фахівці своєї справи - асфальтобетонники та дорожні робітники, механізатори та чергові майстри, машиністи та трактористи були головними героями сьогоднішнього свята і саме на їх адресу звучали численні слова подяки, вдячності та щирих привітань.

Теплі слова на адресу автодорівців пролунали від мера столиці Віталія Кличка. «Я радий привітати весь ваш великий колектив з професійним святом – Дня дорожника і автомобіліста. Всі ми розуміємо, що одна з візитівок сучасного європейського міста – якісні дороги. І сьогодні ви своєю працею робите Київ європейською столицею. Ми цінуємо вашу нелегку роботу! Зі свого боку намагаємося всіляко підтримувати галузь – і фінансуванням, і новою технікою, і гідними зарплатами для працівників», – звернувся Віталій Кличко до автодорівців.

Але ж яке свято без подарунків? Почесними грамотами та Подяками Київського міського голови, Департаменту транспортної інфраструктури та комунальної корпорації «Київавтодор» за багаторічну сумлінну працю та професіоналізм цього дня були відзначені кращі працівники підприємств корпорації «Київавтодор».

Також 9 працівників підприємств комунальної корпорації «Київавтодор» - учасників АТО були нагороджені медаллю «Честь. Слава. Держава» за героїзм, мужність та бойові заслуги у захисті незалежності України.

Крім того, за вагомий внесок у розбудову та реконструкцію шляхової мережі міста Києва, високий професіоналізм та з нагоди Дня дорожника і автомобіліста Почесною грамотою Київського міського голови було нагороджено великий дружній колектив комунальної корпорації «Київавтодор».

Зі щирими словами до своїх колег та підлеглих звернувся генеральний директор комунальної корпорації «Київавтодор» Олександр Густєлєв: «Цьогоріч ми ставили перед собою дуже амбітні завдання і з честю впоралися з ними. Ми довели, що Київавтодору по плечу будь-які найскладніші завдання. Здавалося, у минулому році ми стрибнули, як то кажуть, вище голови, відремонтувавши 200 км покриття, а й ні – у цьому році мер столиці поставив перед нами ще вищу планку і ми знову впевнено її взяли, і відремонтоване на сьогодні покриття площею майже 2 млн. кв. м беззаперечний тому доказ. І тому я хочу щиро подякувати всім працівникам підприємств корпорації за таку непросту, але вкрай важливу працю».

Почесними гостями свята були справжня легенда сучасної України Ігор Гордійчук - Герой України, генерал-майор Збройних Сил України, начальник військового ліцею імені Івана Богуна, який командував операцією із взяття під контроль стратегічної висоти Савур-могила, Анатолій Свирид - непереможний «кіборг», захисник Донецького аеропорту та Олександр Кулік – нейрохірург, директор ТОВ «Науково-практичний центр нейрореабілітації «Нодус», в якому ставлять на ноги важко поранених в зоні АТО бійців, даруючи їм шанс на подальше повноцінне життя.

Також привітати київських дорожників зі святом приїхали їх колеги з Республіки Білорусь на чолі з директором Державного виробничого об’єднання «Горремавтодор» Мінського Міськвиконкому Денисом Глінським.

Музичні подарунки автодорівцям подарували перший в Україні естрадний хор «Alice White» під керівництвом Аліси Свешнікової, студія естрадно- спортивного танцю «SHOW DANCE CLUB» під керівництвом Світлани Купрієнко та Арт-студія Анатолія Залевського «Rizoma.Кids».

Більше подробиць в фотоальбомі.

Перейти до спискуВерсiя для друку