Головна  →  Новини  →  27 жовтня 2017

Хрещатик: Автодорівців привітали з професійним святом

Хрещатик: Автодорівців привітали з професійним святом

У середу в приміщенні Національного театру опери і балету імені Тараса Шевченка відбулися урочистості з нагоди Дня автомобіліста і дорожника. Мер Києва Віталій Кличко привітав працівників КК «Київавтодор» з їхнім професійним святом і вручив міські та державні нагороди.

«Я радий привітати весь ваш великий колектив з Днем автомобіліста і дорожника. На жаль, багато років столичні магістралі були в занедбаному стані, гроші на їх відновлення практично не виділялися. Всі ми розуміємо, що одна з візитівок сучасного європейського міста – якісні дороги. І сьогодні ви своєю працею робите Київ європейською столицею», – сказав Віталій Володимирович.

Міський голова підкреслив, що саме зусиллями Київавтодорівців торік відремонтували 200 кілометрів доріг, а цього року – ще 300 км. За два роки у столиці оновили понад тисячу прибудинкових територій, більшість з яких не ремонтувалися 30-40 років.

Віталій Кличко вручив працівникам КК «Київавтодор» почесні грамоти та подяки Київського міського голови, а дев’ятьом дорожникам – учасникам АТО – медалі «Честь. Слава. Держава». Також керівникові «Київавтодору» Олександру Густєлєву мер передав подяку КМДА для всього колективу підприємства.

Пряме посилання на статтю: http://www.kreschatic.kiev.ua/ua/5024/art/1509041184.html

Перейти до спискуВерсiя для друку