Головна  →  Новини  →  31 жовтня 2017

Сьогодні зранку перший мокрий сніг нагадав киянам, що зима не за горами

Сьогодні зранку перший мокрий сніг нагадав киянам, що зима не за горами

Для підприємств комунальної корпорації «Київавтодор» - це сигнал «повної бойової готовності», адже за мокрим снігом може початися і справжній снігопад.

Враховуючи, що підготовку до зимового періоду автодорівці розпочали ще влітку, проводячи завчасну закупівлю посипальних матеріалів, ремонт техніки та механізмів, столичні дорожники готові до зими та сюрпризів погоди.

Упродовж вересня-жовтня на всіх підприємствах тривали перевірки готовності та справності техніки, у тому числі дотримання норми витрат посипальних матеріалів під час обробки вулично-дорожньої мережі тощо.

Наразі 345 одиниць снігоприбиральної техніки підприємств комунальної корпорації «Київавтодор» чекає на перший сніг. Крім того, на випадок інтенсивних затяжних снігопадів столичні дорожники вже підписали договори на залучення 159 од. техніки сторонніх організацій.

З 15 жовтня у цілодобовому режимі чергувало 60 одиниць снігоприбиральної техніки на випадок різкого погіршення погодних умов, а вже завтра, 1 листопада, всі шляхово-експлуатаційні підприємства комунальної корпорації «Київавтодор» переходять на цілодобовий режим роботи.

Більше подробиць в фотоальбомі.

Перейти до спискуВерсiя для друку