Головна  →  Новини  →  15 листопада 2017

Після недільного мокрого снігу та дощу, погода знову дарує киянам суху погоду

Після недільного мокрого снігу та дощу, погода знову дарує киянам суху погоду

Відповідно і дорожники мають змогу збільшити спектр ремонтних робіт, і на сьогодні на об’єктах дорожньої інфраструктури тривають інтенсивні роботи.

Упродовж останніх днів у цілодобовому режимі тривали роботи на шляхопроводі на перетині просп. Комарова та бульв. Вацлава Гавела: дорожники завершували роботи з ремонту автопроїзду в напрямку проспекту Відрадного і та встановлювали дорожнє огородження. Як результат, сьогодні зранку було відкрито рух транспорту по шляхопроводу.

Зазначимо, що роботи на об’єкті, не пов’язані з постійним обмеженням руху транспорту, триватимуть і надалі, зокрема проводитимуться роботи з ремонту сходів шляхопроводу.

Продовжуються роботи з капітального ремонту і на інших транспортних розв’язках та вулицях столиці. Так на вул. Алма-Атинській та Вифлеємській тривають роботи з влаштування дощової каналізації, на вул. Льва Толстого – влаштування технічного тротуару та покриття тротуарів з ФЕМів, на транспортній розв’язці на перетині просп. Перемоги та вул. Щербаківського – ремонт низової частини шляхопроводу.

Крім того, розпочато підготовчі роботи на вул. Сім’ї Кульженків (колишня Петра Дегтяренка) в Оболонському районі столиці.

Більше подробиць в фотоальбомі.

Перейти до спискуВерсiя для друку