КМДА Київська міська державна адміністрація


15 листопада 2017

Після недільного мокрого снігу та дощу, погода знову дарує киянам суху погоду

Після недільного мокрого снігу та дощу, погода знову дарує киянам суху погоду

Відповідно і дорожники мають змогу збільшити спектр ремонтних робіт, і на сьогодні на об’єктах дорожньої інфраструктури тривають інтенсивні роботи.

Упродовж останніх днів у цілодобовому режимі тривали роботи на шляхопроводі на перетині просп. Комарова та бульв. Вацлава Гавела: дорожники завершували роботи з ремонту автопроїзду в напрямку проспекту Відрадного і та встановлювали дорожнє огородження. Як результат, сьогодні зранку було відкрито рух транспорту по шляхопроводу.

Зазначимо, що роботи на об’єкті, не пов’язані з постійним обмеженням руху транспорту, триватимуть і надалі, зокрема проводитимуться роботи з ремонту сходів шляхопроводу.

Продовжуються роботи з капітального ремонту і на інших транспортних розв’язках та вулицях столиці. Так на вул. Алма-Атинській та Вифлеємській тривають роботи з влаштування дощової каналізації, на вул. Льва Толстого – влаштування технічного тротуару та покриття тротуарів з ФЕМів, на транспортній розв’язці на перетині просп. Перемоги та вул. Щербаківського – ремонт низової частини шляхопроводу.

Крім того, розпочато підготовчі роботи на вул. Сім’ї Кульженків (колишня Петра Дегтяренка) в Оболонському районі столиці.

Більше подробиць в фотоальбомі.



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.