КМДА Київська міська державна адміністрація


28 листопада 2017

Сьогодні вночі дорожники виконували превентивну обробку проїжджої частини на аварійно-небезпечних ділянках вулиць і доріг столиці

Сьогодні вночі дорожники виконували превентивну обробку проїжджої частини на аварійно-небезпечних ділянках вулиць і доріг столиці

Фахівці шляхово-експлуатаційних підприємств комунальної корпорації «Київавтодор» у цілодобовому режимі здійснюють обстеження вулично-дорожньої мережі та, у разі необхідності, проводять превентивну обробку дорожнього покриття для запобігання виникнення слизькості. Зокрема, сьогодні вночі така превентивна обробка дорожнього покриття посипальними матеріалами була здійснена на мостах через р. Дніпро, шляхопроводах та ділянках вулиць зі складними умовами руху.

Нагадаємо, що з 1 листопада, задля забезпечення безпеки дорожнього руху у випадку різкого погіршення погодних умов, усі шляхово-експлуатаційні підприємства комунальної корпорації «Київавтодор» були переведені на цілодобове чергування.

Також усі підприємства корпорації мають необхідний запас посипальних та паливно-мастильних матеріалів для безперебійної роботи і оперативної обробки вулично-дорожньої мережі на випадок снігопадів.

Більше подробиць в фотоальбомі.



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.