КМДА Київська міська державна адміністрація


5 грудня 2017

Міська влада розпочинає процес проектування транспортної розв’язки на примиканні вул. Старонаводницької та вул. Лаврської до б-ру Дружби народів

Про це під час інспекції капітально відремонтованого бульвару Дружби народів заявив заступник голови КМДА Дмитро Давтян.

За його словами, роботи на бульварі на ділянці протяжністю майже 3 км – від Либідської площі до вул. 
Старонаводницької – почались у липні цього року. Вартість виконання будівельних робіт склала 168,9 млн грн.

Наразі об’єкт майже завершений. Тут виконані роботи із влаштування двошарового асфальтобетонного покриття проїжджої частини з полімерасфальтобетону і тротуарів із ФЕМ, встановлення бортових каменів, заміна люків та зливоприймачів (всього – 365 шт.). До кінця року закінчать роботи з улаштування покриття тротуарів, та благоустрою.

Для підвищення безпеки дорожнього руху на бульварі Дружби народів встановлюють сучасне дорожнє огородження VARIO-GUARD. Роботи просуваються від Либідської площі у напрямку б-рі Лесі Українки. На сьогодні вже встановлено 350 м нового огородження.

«Навіть у разі аварії і деформації не потрібно ніяких особливих механізмів чи пристроїв для відновлення цієї огорожі. Її можна легко відремонтувати, і вона служитиме і надалі», – наголосив Дмитро Давтян.

За інформацієюі: https://goo.gl/MT4zaJ

Подробиці дивіться в відео за посиланням: https://www.facebook.com/kievcity.gov.ua/videos/1375078605948906/



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.